Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Chestionar cetateni

Loading

Stimați cetățeni ai municipiului Moreni,

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Direcția Integritate, Bună Guvernare și Politici Publice, implementează proiectul cu titlul: „Consolidarea sistemelor de integritate – cea mai bună strategie de prevenire a corupției în administrația publică“, cod SIPOCA 61.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, în cadrul Axei prioritare 2: „Administrație și sistem judiciar accesibile și transparente“, obiectiv specific 2.2: „Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice“.

Una dintre activitățile din cadrul proiectului presupune realizarea unui studiu privind percepția publică referitoare la efectele măsurilor anticorupție la nivelul administrației publice locale.

În vederea finalizării acestui studiu a fost elaborat un chestionar în scopul cunoașterii părerii cetățenilor cu privire la tematica vizată.

În acest sens, vă rugăm să accesați link-ul  https://www.survio.com/survey/d/H5G9R7Q9E9Y5A7H3N  până cel târziu la data de 15 octombrie 2020.

Cu deosebită considerație,

Constantin Dinu

Primar Municipiul Moreni

Sari la conținut