Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

AMBASADORII DE TINERET 2B AU ÎNCEPUT ACTIVITATEA!

Loading

Astăzi, Primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu, a participat la prima întâlnire de lucru cu tinerii care sunt implicaţi în proiectul AMBASADORUL DE TINERET 2B, finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în acţiune.
,,Vreau să-i felicit din suflet pe aceşti tineri minunaţi care au trecut de selecţie. Am toată încrederea că vor fi viitorii promotori ai implicării în viaţa comunităţii locale pentru că doar în acest mod vom putea să ne dezvoltăm”, a declarat Constantin Dinu.
La rândul său, Adrian Stângă, managerul proiectului, a precizat că administraţia publică municipală va sprijini întotdeauna tinerii, cu atât mai mult cu cât această prioritate a fost asumată public şi va fi dezvoltată în fiecare an.
,,De tineri depinde viitorul nostru! Al tuturor. Atâta timp cât vom înţelege că doar ei sunt viitorul şi trebuie să-i promovăm, să-i încurajăm, să-i implicăm activ în viaţa comunităţii locale vom putea merge mai departe. Vom putea să fim mai mult decât am fost!”, a precizat Adrian Stângă, Managerul proiectului AMBASADORUL DE TINERET 2B.

MAI MULTE DETALII DESPRE ACEASTĂ ACŢIUNE PUTEŢI GĂSI PE PAGINA DE FACEBOOK A INSTITUŢIEI:  https://www.facebook.com/PrimariaMoreni

Skip to content