Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bazinul didactic de înot din municipiul Moreni – aproape de finalizarea lucrărilor

Loading

Astăzi, Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, alături de Corneliu Ştefan, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea şi Antonel Jîjîie, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, a inspectat lucrările care se desfăşoară la obiectivul de investiții ,,Construcţie bazin didactic de înot”.

Amplasat în zona blocurilor ANL, bazinul de înot este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare estimată de 6.265.984 lei (fără TVA).

,,În prezent, lucrările sunt realizate în proporţie de 80%, echipele de muncitori lucrând acum la amenajările interioare, finisaje şi la pregătirea bazinului pentru umplerea cu apă. Sunt mulţumit de modul în care constructorul lucrează şi de eforturile depuse pentru ca această investiţie publică să fie finalizată – cu atât mai mult cu cât este un obiectiv foarte important şi benefic pentru locuitorii municipiului Moreni. În următoarele luni, bazinul didactic de înot va fi dat în folosinţă”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.

Skip to content