Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ LA MORENI

Loading

Consiliul Judeţean Dâmboviţa și Primăria Municipiului Moreni în colaborare cu Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, au organizat, vineri, 12 iulie 2013, Bursa Locurilor de Muncă.

Evenimentul s–a desfăşurat în municipiul Moreni la Clubul Flacăra începând cu ora10.00. La deschiderea evenimentului au participat Constantin Dinu, Primarul Municipiului Moreni, Gabriel Grozavu şi Ioan Marinescu, Vicepreședinți ai Consiliului Județean Dâmbovița, Constanţa Anghel, directorul AJOFM Dâmboviţa, Vasile Archip, șeful Agenției Locale de Șomaj.

La Bursa Locurilor de Muncă au participat 18 agenţi economici cu o ofertă de  187 posturi vacante, pentru care s-au prezentat 297 de persoane, din care 92 au fost selectate în vederea încadrării în muncă, iar  alte două persoane  au fost angajate pe loc.

Pentru ca lucrurile să meargă mai bine şi angajatorii să fie puşi cât mai des faţă în faţă cu şomerii, CJD şi AJOFM Dâmboviţa vor organiza periodic astfel de burse în principalele oraşe ale judeţului.

O veste bună pentru morenari va fi, însă, aceea că la Parcul Industrial Moreni se vor realiza două noi investiţii, care vor crea 200 de locuri de muncă în plus, pe lângă cele 1000 oferite în prezent de acest parc.

Skip to content