Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

,,COPII, SALVAȚI PLANETA ALBASTRĂ!” LA EDIȚIA A XV-A

Loading

Cea de a XV-a ediție a Concursului – Simpozion Internațional ,,Copii, salvați planeta albastră!” s-a desfășurat la Moreni în perioada 23 – 26 aprilie 2019. Evenimentul a fost inițiat și coordonat de profesor Rodica Sandu, organizat de Clubul Copiilor și Asociația Terra Rosa – cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Moreni.
Tema anului 2019 a fost ,,Chemarea Pământului!” și au răspuns provocării organizatorilor peste 1800 de participanți care au trimis lucrările lor pe secțiunile din concurs: abilități practice (desene/picturi, colaje, fotografii, afișe, materiale din obiecte reciclabile, origami, împletituri din fire, etc.), creații literare (poezie, eseu, teatru, videoclip, scurt metraj, etc.), proiecte de mediu (referate elevi), simpozion cadre didactice (referate, studii, cercetări științifice, etc.).
De asemenea, secțiunea de participare directă a reunit peste 200 de elevi și profesori din 14 județe care au lucrat în cadrul atelierelor de creație și a simpozioanelor desfășurate la Clubul Flacăra și Clubul Copiilor din Moreni.
Câștigătorii secțiunii directe care au avut cele mai bune lucrări au fost răsplătiți de municipalitatea morenară cu o vizită de documentare și informare la Poiana Narciselor de la Vișina, Muzeul Golești și Curtea de Argeș.
Mai multe fotografii pe pagina oficială de Facebook a instituției: https://www.facebook.com/primariamunicipiuluimoreni/
Skip to content