Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Crucea Roșie din Beijing la Moreni

Loading

Pe 17 iunie 2014, municipalitatea morenară a fost gazda unei delegații a Crucii Roșii din Beijing. După o scurtă prezentare a istoriei localității, Constantin Dinu,Primarul Municipiului Moreni, a făcut vorbire despre amplul proces de modernizare în care se află localitatea, punctând investițiile în curs de realizare și proiectele de pe agenda de lucru a executivului morenar.
Directorul Crucii Roșii Dâmbovița, Gheorghe Popescu, a prezentat Acordul de parteneriat dintre județul Dâmbovița și Beijing în domeniu, asigurând participanții că vor fi întreprinse toate demersurile necesare ca acest acord să fie extins și la nivelul subfilialelor din Dâmbovița, cu accent pe voluntariat și intervențiile în caz de dezastre.
,,Am venit într-un oraș special și vă asigur că vom reveni ori de câte ori vom avea prilejul la Moreni. Ne propunem ca pentru viitor, pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre cele două comunități să purtăm discuțiile necesare în vederea unei cooperări de lungă durată, fructuoasă, în toate domeniile”, a declarat doamna Li Na, vicepreședinte Crucea Roșie Beijing și șefa delegației chineze.
În dorința de a continua procesul de creare de noi locuri de muncă, Constantin Dinu, Primarul Municipiului Moreni, l-a invitat la eveniment pe Mihai Petrescu, directorul Parcului Industrial Moreni, care a prezentat delegației din Beijing oportunitățile de investiții și afaceri pe care Parcul Industrial le pune la dispoziție.

MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST EVENIMENT PUTEŢI GĂSI PE PAGINA DE FACEBOOK A INSTITUŢIEI:  https://www.facebook.com/PrimariaMoreni

Skip to content