Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MODELE DECLARAŢIE ŞI ADEVERINŢĂ CIRCULAŢIE PERSOANE ÎNCEPÂND CU DATA DE 23 MARTIE 2020

Loading

Vă punem la dispoziție MODELUL declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020. De asemenea, aveţi la dispoziţie şi MODELUL adeverinţei angajator.
Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.
Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.
Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.
Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020, obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie 2020.
Declarația este necesară DOAR pentru intervalul orar 22.00 – 06.00!

Sari la conținut