Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Deschiderea noului an şcolar la Moreni

Loading

Pe 16 septembrie 2013, Constantin Dinu, Primarul Municipiului Moreni a participat la festivităţile prilejuite de deschiderea noului an şcolar, fiind alături de cadrele didactice, elevi şi părinţi la Şcoala gimnazială nr. 1 şi Şcoala gimnazială nr. 4.
În discursul său, Primarul Municipiului Moreni a precizat:
,,Ne aflăm astăzi la deschiderea unui nou an şcolar. Este un moment emoţionant în egală măsură pentru fiecare dintre noi. Pentru toţi elevii este un moment din care, timp de un an şcolar, vor învăţa lucruri noi, vor studia şi aprofunda, vor învăţa să fie oameni. Vor deveni mai înţelepţi, îşi vor îndrepta atenţia spre lucruri noi şi vor redescoperi cât de importantă este cartea.
Doamnelor şi domnilor profesori să nu uitaţi nici în acest nou an şcolar menirea de a fi îndrumătorii acestor minunaţi copii şi tineri, de a desăvârşi actul de educaţie şi de a-l readuce la adevărata sa valoare şi strălucire. Pentru că actul de educaţie este prin însăşi esenţa lui cel mai important pilon pentru viitoarea dezvoltare a elevilor, pentru viitorul lor profesional, pentru viitorul lor ca oameni.
Administraţia publică municipală a fost şi este permanent alături de dumneavoastră, asigurându-vă şi pe viitor de tot sprijinul nostru în rezolvarea oricăror probleme care pot apărea. Vom sprijini toate instituţiile de învăţământ din Moreni, vom fi alături de elevi, de cadrele didactice pentru ca împreună să avem un sistem de educaţie funcţional şi cu rezultate la fel de bune – cu atât mai mult cu cât suntem mândri de elevii noştri care au avut în anul şcolar trecut rezultate foarte bune şi care au dus renumele Municipiului Moreni peste tot în ţară şi în străinătate.
Vă doresc un an nou şcolar cu împliniri, note bune şi mult succes în activităţile dumneavoastră!”

Sari la conținut