Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ELEVI DE LA COLEGIUL DIN PLYMOUTH LA MORENI

Loading

Administraţia publică municipală a fost astăzi gazda unei delegaţii engleze formată din 10 elevi şi doi profesori de la Colegiul din Plymouth în cadrul proiectului ,,Pan European Vocational Mobility Programme”, care are drept partener, ca și organizație de primire, Liceul Tehnologic de Petrol.
După o scurtă prezentare a localităţii, Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni a răspuns întrebărilor tinerilor din Regatul Unit al Marii Britanii.
,,Sunt onorat de vizita dumneavoastră în municipiul Moreni. Avem în localitatea noastră o tradiţie vastă atât în ceea ce priveşte fotbalul, cât şi handbalul. Rezultate notabile, performanţe europene, sportivi de valoare care au evoluat la Moreni şi care acum activează la echipe de renume din ţară şi din străinătate. Echipa de fotbal Flacăra Moreni este campioană judeţeană şi va promova în liga superioară. Anul trecut, am înscris echipa de handbal a municipiului Moreni în Divizia A. Cu siguranţă că, în aceste zile, veţi avea ce învăţa de la sportivii noştri, dar mai ales de la profesorii şi antrenorii lor”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.
Participanții, care urmează în cadrul colegiului britanic cursuri cu specializarea sport, se vor perfecționa timp de două săptămâni în acest domeniu la Moreni (14 – 29 mai 2016). Astfel, aceştia vor participa la ore alături de elevii claselor cu profil vocațional sportiv handbal și fotbal, la antrenamente ale echipei de fotbal Flacăra Moreni, vor vizita Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Valahia Târgoviște. În cea de-a doua săptămână vor deveni la rândul lor „profesori”, susținând ore de specialitate cu elevii români.

Skip to content