Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

FESTIVITATEA DE INAUGURARE A GRĂDINIȚEI NR. 4 DIN MUNICIPIUL MORENI

Loading

Astăzi, a avut loc inaugurarea obiectivului de investiții ,,Reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Grădiniței cu program prelungit nr. 4 Moreni”. La festivitate, alături de Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, și de oficialități locale, au fost prezenți Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului județean Dâmbovița, Claudia Gilia – Prefectul județului Dâmbovița, Liviu Mușat – Directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Ileana Nicolaescu – Inspector școlar general al județului Dâmbovița, Antonel Jîjîie – Vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Ioan Corneliu Sălișteanu – Subprefect al județului Dâmbovița, precum și directori și cadre didactice de la unitățile de învățământ din localitate.
,,Administrația publică municipală a fost preocupată permanent, este și va fi pentru dezvoltarea sistemului de învățământ din localitatea noastră atât din punct de vedere al infrastructurii școlare, cât și al dotărilor unităților de educație. Cu atât mai mult cu cât nu trebuie să uităm niciodată cât de important este viitorul copiilor în societate, în dezvoltarea și consolidarea comunităților locale și a României. De aceea, ne aflăm, astăzi, aici, la un moment deosebit care arată încă o dată importanța pe care administrația morenară o acordă învățământului: inaugurarea Grădiniței cu program prelungit nr. 4″, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.
Un moment deosebit a fost acordarea unor diplome de excelență fostelor cadre didactice de la această unitate de educație în semn de aleasă prețuire și recunoștință pentru întreaga activitate desfășurată cu profesionalism, devotament și dedicație în sistemul de învățământ preșcolar.
Proiectul a fost gândit încă din anul 2018, când pe 9 iulie a fost depusă spre finanțare la ADR Sud Muntenia întreaga documentație. Pe 4 martie 2019, municipalitatea morenară a fost informată că proiectul a fost câștigat și că intră în faza de precontractare. Câteva luni mai târziu, pe 5 iulie 2019 se semnează și contractul de finanțare, iar pe 23 iulie 2020 are loc semnarea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor.
Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și are o valoare totală de 6.557.525,99 lei. Acesta a inclus: intervenții de modernizare a construcției existente (Corp C1), realizarea unei extinderi (Corp C2) cu funcțiunea de sală de mese și sală multifuncțională, amenajări exterioare în zonele de acces, intervenții asupra centralei termice (Corp C3), amenajări exterioare pentru activități de recreere.
Mai mult fotografii pe pagina de Facebook a instituției: https://www.facebook.com/primariamunicipiuluimoreni
Skip to content