Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

FINAL DE SEZON COMPETIȚIONAL LA MOTOCROS PENTRU SPORTIVII FLACĂRA MORENI

Loading

Anul competițional 2022 în motocros s-a încheiat. Sportivii noștri au înregistrat din nou performanțe remarcabile. Este al treilea an de performanțe notabile în motociclismul românesc pentru sportivii legitimați la Secția de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni, drept pentru care trebuie să ne mândrim cu toții! FELICITĂRI TUTUROR PENTRU MUNCA ȘI EFORTURILE FORMIDABILE DEPUSE!!!
Mai multe fotografii pe pagina oficială de Facebook a Secției de Motociclism C.S.M. Flacăra Moreni: https://www.facebook.com/motociclismmoreni
Marele nostru campion din acest an este Robert Văcaru care a avut un parcurs spectaculos în 2022, după ce în 2020 (când a fost legitimat pentru prima dată la Flacăra Moreni și a intrat în competițiile naționale) a obținut locul IV național la clasa Amatori MX2, iar în 2021 s-a clasat pe locul VI național la clasa Amatori (au fost comasate clasele Amatori MX1 și Amatori MX2). Și iată că în 2022 este Locul I național la clasa Amatori MX2 cu 259 de puncte.
Podiumul național 2022 continuă pentru Flacăra Moreni cu Iasmina Stan – locul II național la clasa Fete cu 148 de puncte și Andrei Filip – locul III național la clasa MX1 cu 78 de puncte.
De asemenea, sportivii noștri au obținut locuri importante în acest campionat și au avut evoluții spectaculoase: Darian Vasile (care are doar 6 ani și este juniorul echipei noastre) – locul II național la clasa 50 cc Juniori Mici (a participat la 3 etape din 7), Dacian Dăuș – locul V național la clasa MX2 cu 114 puncte și Romulus Necșoiu – locul VI național la clasa Amatori MX2 cu 180 puncte (care a obținut la etapa de la Târgu Mureș locul I).
Cei mai noi sportivi legitimați la Flacăra Moreni la clasa 85 cc au avut un parcurs frumos și au învățat ce înseamnă un campionat național. Sunt determinați și ambițioși și cu siguranță vor urca din ce în ce mai mult în acest sport: Ciprian Bica – locul 19 național din 34 la clasa 85cc (a participat la 3 etape din 7) și Raisa Constantin (singura fată de la această clasă de concurs) – locul 30 național din 34 la clasa 85 cc (a participat la 3 etape din 7).
Cu siguranță nu degeaba clubul nostru se numește Flacăra Moreni. Flacăra dăinuie și atunci când aceasta se stinge ea se reaprinde și devine tot mai puternică. Au trecut deja 4 ani de când Secția de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Flacăra Moreni a fost reorganizată, consolidată și întreaga strategie de dezvoltare a fost regândită astfel încât să avem performanțe notabile de la an la an. Acestea nu au încetat să apară! Nu a fost greu, dar nici ușor. Și iată că se întâmplă! Se întâmplă când un amalgam de factori și de vectori se coagulează: sportivi, mentori, finanțare, administrație locală, sponsori. Și, mai mult decât atât, determinarea sportivilor și target-urile pe care și le propun singuri, dar și indicatorii de performanță pe care trebuie să-i îndeplinească la Flacăra Moreni. Cine nu știe ar putea spune că este ușor, dar în spatele tuturor acestor performanțe stau sute de ore de antrenament într-un an competițional, foarte mulți bani investiți de sportivi și de familiile lor în motociclete, piese, consumabile, etc. Sunt eforturi mari din partea tuturor: atât din partea sportivilor, cât și a clubului. Important este însă că Flacăra Moreni rămâne un nume important în motociclismul din România!!!
Skip to content