Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ÎNTÂLNIRE MULTINAŢIONALĂ LA MORENI

Loading

Primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu, a fost pe 15 octombrie 2013 gazda a 17 profesori din 8 ţări, participanţi în cadrul proiectului ,,LET’S FIRST UNDERSTAND OUR NATIONAL HERITAGE IN ORDER TO DEFINE AND BUILD OUR EUROPEAN IDENTITY” – proiect derulat de Liceul I. L. Caragiale din Moreni prin programul Comenius – parteneriate şcolare multilaterale.

Scopul proiectului este de a cunoaşte şi de a respecta moştenirea culturală naţională a fiecărui partener astfel încât să se construiască şi să se dezvolte principiul identităţii europene. În cadrul proiectului se vor desfăşura 8 mobilităţi pentru profesori şi 24 de mobilităţi pentru elevi din România, Spania, Turcia, Lituania, Grecia, Norvegia, Estonia şi Polonia în perioada 2013 – 2015.

După o scurtă prezentare a istoriei localităţii şi a reperelor prezentului, Primarul Constantin Dinu a adresat invitaţia oaspeţilor de a reveni la Moreni, cu atât mai mult cu cât după finalizarea amplelor lucrări de modernizare care se desfăşoară în prezent, Municipiul Moreni va arăta cu totul altfel. De asemenea, Constantin Dinu a felicitat cadrele didactice de la Liceul I. L. Caragiale pentru această iniţiativă şi pentru eforturile constante de a implementa astfel de proiecte care să ducă numele localităţii nu numai în Europa, ci şi peste tot în lume.

Skip to content