Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

LUCRĂRILE DE INVESTIŢII PRIORITARE PENTRU ADMINISTRAŢIA LOCALĂ

Loading

Pentru a eficientiza operarea investiţiilor care se află în derulare în Municipiul Moreni şi datorită faptului că la unele dintre lucrări sunt întârzieri nejustificate, astăzi, 17 septembrie 2013, a fost convocată o şedinţă de lucru de urgenţă, la care a participat şi Adrian Ţuţuianu, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa. La întâlnire au fost prezenţi factori de răspundere de la Compania de Apă Dâmboviţa şi de la firmele cărora le-au fost atribuite lucrările.

Au fost abordate probleme punctuale, stabilindu-se termene concrete de reintrare în normalitate, în caz contrar trecându-se la sancţiuni, în conformitate cu prevederile contractuale şi cu legislaţia în vigoare.

Primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu, a precizat că ,,Pentru cartierul Schela Mare problema alimentării cu apă potabilă este una stringentă şi nu mai putem accepta întârzieri de nici măcar o zi cu atât mai mult cu cât mai sunt de executat doar 430 de metri. Este urgentă întregirea conductei de pe Str. Târgoviştei astfel încât să le dăm oamenilor apă! Până la 30 septembrie cetăţenii din acest cartier trebuie să aibe apă potabilă”. De asemenea, Primarul Municipiului Moreni a somat constructorii ca străzile Tineretului, Independenţei şi Cimitirului să fie readuse la starea iniţială de îndată. ,,Este inadmisibil  ca într-un municipiu străzile să arate ca după bombardament!”, a mai arătat Constantin Dinu.

La rândul său, Adrian Ţuţuianu, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, şi-a exprimat regretul că lucrările la reţeaua de canalizare şi apă pe tronsoanele în care trebuiau să fie gata acestea nu sunt finalizate. ,,Vreau să vă rog să vă faceţi treaba! Este o prioritate a Guvernului României absorbţia banilor europeni, iar dacă dumneavoastră nu executaţi la timp lucrările noi nu putem absorbi aceste fonduri. Dacă nu lucraţi, veţi boca şi derularea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană!”.

Skip to content