Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură la Moreni

Loading

Datorită precipitațiilor abundente din ultima perioadă, viituri succesive au afectat malurile râului Cricovul Dulce și lucrările în curs de execuție de pe teritoriul Municipiului Moreni. Astfel, în urma demersurilor Primarului Municipiului Moreni, Constantin Dinu, astăzi Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Adriana Pană, a efectuat o vizită de lucru în Moreni la parapeții de apărare a malului Cricovului Dulce din zona Școlii Gimnaziale nr. 1 și la lucrările de modernizare și reabilitare a podului rutier de peste Cricov.

Vizita a fost extrem de importantă întrucât în urma demersurilor ce se realizează urmează să se găsească soluțiile cele mai bune pentru rezolvarea acestor probleme din Municipiul Moreni.

Din delegația oficială au făcut parte Pasztor Sandor, secretar de stat în Departamentul pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Ioan Marinescu, Vicepreședinte Consiliul Județean Dâmbovița, parlamentarii de Dâmbovița Ionuț Săvoiu și Carmen Ileana Moldovan, directori din Consiliul Județean și directori din Administrația Națională Apele Române.

 

Skip to content