Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MORENARII MERG LA MERANO

Loading

În perioada 10 – 14 octombrie 2013, un grup de elevi de la Clubul Copiilor Moreni şi Şcoala Art Canto Morena vor participa în oraşul italian Merano la un schimb de experienţă în domeniul cultural-artistic.
În program sunt prevăzute două spectacole de muzică susţinute de interpreţii Şcolii Art Canto Morena, coordonaţi de prof. Daniela Călineţ, expoziţii cu obiecte tradiţionale româneşti şi întâlniri de lucru cu oficialităţile din Merano.
În acest context, Primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu, precizează:
,,Este o mândrie pentru Municipiul Moreni, dar şi pentru mine personal ca Primar al acestei localităţi, ca să fim reprezentaţi de copii şi tineri talentaţi, cu premii naţionale şi internaţionale, elevi care au dus cu mândrie, devotament şi profesionalism renumele Municipiului Moreni atât în România, cât şi peste hotare.
Vă adresez sincere mulţumiri tuturor. De asemenea, multumesc autorităţilor din Merano pentru că au făcut posibilă această întâlnire şi vreau să asigur oficialităţile locale că pe viitor vor avea toată deschiderea municipalităţii morenare în derularea de activităţi comune care să pună în valoare şi să promoveze tinerii.
În dorinţa de a dezvolta relaţii de colaborare şi prietenie, bazate pe respect, sprijin reciproc în soluţionarea unor probleme de interes comun, încredere şi egalitate, adresez conducerii Primăriei din Merano, în numele Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Moreni, invitaţia oficială de a vizita localitatea noastră şi de a începe demersurile necesare pentru ca cele două municipalităţi să încheie un Acord de înfrăţire”.
Skip to content