Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN MORENI

Loading

În data de 28 decembrie 2015, a avut loc conferinţa de presă prilejuită de închiderea proiectului ,,Modernizare Sală de Sport cu 300 de locuri la Liceul Tehnologic de Petrol Moreni”. La eveniment au participat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, reprezentanţii constructorului, echipa de implementare, mass-media şi oficialităţi locale.

Sala Sporturilor de la Moreni este a doua ca mărime şi dotări după Sala Polivalentă din Târgovişte, aceasta având o capacitate de 300 de locuri. Sala de sport de la Liceul Tehnologic de Petrol Moreni va fi inaugurată în cursul lunii ianuarie, moment în care va avea loc şi un meci demonstrativ de handbal la care vor participa o echipă din Liga Naţională de handbal şi echipa locală. Din echipa locală vor evolua nume cu rezonanţă în handbalul românesc, jucători care s-au format la Moreni.

Unitatea administrativ teritorială Primăria Moreni, în calitate de beneficiar de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 – Imbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă anunţă finalizarera proiectului cu titlul ,, Modernizare sala de sport cu 300 de locuri la liceul tehnologic Petrol Moreni”, cod SMIS 52977.

Unitatea administrativ teritorială Primăria Moreni a încheiat contractul de finanţare nr.4751/06.10.2014 cu Ministerul Dezvoltarii Regionale şi Administratiei Publice, în calitate de Autoritate de Management şi cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala SUD MUNTENIA, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2007-2013 la nivelul regiunii SUD MUNTENIA. Contractul de finantare nr. 4751 a fost semnat în data de 06.10.2014, valoarea totală a proiectului fiind de 4.851.745,24 lei din care valoare totală eligibilă de 2.606.675,25 lei şi valoare neeligibilă, inclusiv TVA aferentă acesteia, de 2.245.069,99 lei.

Proiectul a fost implementat în localitatea Moreni, judeţul Dâmboviţa începând cu data 07.10.2014, iar durata de implementare aprobată a fost de 14 luni şi 25 zile.

Obiectivul general al proiectului a fost modernizarea infrastructurii educaţionale pre-universitare din Municipiul Moreni, îmbunatăţirea calităţii procesului educaţional, ridicarea gradului de confort al elevilor cu cerinţele educative actuale, asigurarea unui proces educaţional la standarde europene în vederea creşterii participării populaţiei şcolare şi a cadrelor didactice la procesul educaţional. Obiectivul specific al proiectului a fost modernizarea salii de sport cu 300 locuri la Liceul Tehnologic Petrol Moreni, judetul Dambovita, prin efectuarea de lucrări de arhitectură, lucrări  instalaţii termice, sanitare şi electrice interioare, instalaţii ventilaţie şi climatizare, intalaţii termice în CT, instalaţii electrice interioare în CT şi SH, instalaţii gaze naturale, platforma centrală ventilaţie, asigurarea utilităţilor necesare obiectivului de investiţii, asigurarea  cu utilaje şi echipamente tehnologice şi dotări.

Skip to content