Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Participarea la Targul de Turism Transilvania Tourism Fair

Loading

In perioada 29-31 martie 2013, delegatia primariei municipiului Moreni a participat la targul de turism Transilvania Tourism Fair, ce a avut loc la Brasov Bussines Park, in vederea promovarii obiectivelor proiectului “Redescopera flacara petrolului” in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul major de interventie 5.3 – Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii atractivitatii romaniei ca destinatie turistica, Operatiunea – Dezvoltarea si consolidarea turismului intern prinsprijinirea promovarii produselor specifice si a activitatilor de marketing specifice.

Targul s-a adresat autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism, bancilor si societatilor de asigurari, companiilor aeriene, etc. Evenimentul a beneficiat de o mediatizare corespunzatoare (presa scrisa si televiziune) iar pe parcursul acestuia s-au organizat o serie de concursuri, mese rotunde/dezbateri pe teme de interes general, evenimente etc.

Obiectivul participarii la targ il constituie promovarea resurselor naturale si a elementelor de folclor si arta populara din zona Moreni cu scopul de a o transforma intr-o destinatie turistica atractiva si de a creste vizibilitatea ei.

Reprezentantii municipiului Moreni au transmis turistilor prezenti la stand, invitatia de a vizita zona si orasul Moreni, locurile in care traditia, folclorul, istoria, petrolul, spiritualitatea si linistea padurilor racoroase ii indeamna sa redescopere flacara petrolului.

Pe toata perioada targului, cei interesati au solicitat informatii despre Municipiul Moreni si au primit materiale de promovare realizate si distribuite in cadrul proiectului, expuse in cadrul standului.

Skip to content