Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PERFORMANŢA PREMIATĂ DIN NOU LA MORENI

Loading

PERFORMANŢA PREMIATĂ DIN NOU LA MORENI

Imaginea şi numele municipiului Moreni au fost promovate în mod excepţional şi în acest an de către elevul Ioan Daniel Savu de la Colegiul Naţional I. L. Caragiale din Moreni. După rezultatele excepţionale înregistrate în cursul anilor trecuţi, Ioan Daniel Savu, elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional I. L. Caragiale din localitate, s-a calificat de curând la patru olimpiade naţionale, fiind singurul elev morenar care a reuşit această performanţă: informatică, astronomie, matematică, fizică.
Pentru rezultatele excepţionale, s-a aprobat acordarea unui premiu în bani în sumă brută de 2400 lei elevului Ioan Daniel Savu. Acest eveniment a avut loc astăzi în Sala de Festivităţi a instituţiei în prezenţa colegilor lui Ioan Daniel Savu, a profesorilor îndrumători şi a doamnei Daniela Cismaru, director al Colegiului Naţional I. L. Caragiale din Moreni.
Premiul a fost înmânat de Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, care i-a asigurat pe toţi cei prezenţi că municipalitatea va sprijini şi premia în continuare performanţa în educaţie.
Profesorii îndrumători: Dumitrescu Sorinel la matematică, Chişulescu Gabriel la fizică şi astronomie, Stanciu Ion şi Moga Ginu la informatică.
Felicitări și mult succes în continuare!

Sari la conținut