Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PERFORMANŢA PREMIATĂ LA MORENI

Loading

Într-un cadru festiv, Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, a premiat în data de 9 decembrie 2015 elevii şi cadrele didactice din localitate care au avut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale.

,,Consecvenţi principiilor noastre de sprijinire a sistemului de învăţământ şi a performanţei, de încurajare şi promovare a valorilor municipiului Moreni, am făcut astăzi un nou pas în acest sens. Este un gest de normalitate, de apreciere şi de gratitudine faţă de elevii şi cadrele didactice care prin performanţele lor duc cu mândrie numele localităţii în ţară şi în străinătate. Vreau să vă asigur că şi în anii viitori vom continua să premiem performanţa, valoarea şi devotamentul pentru actul de educaţie”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.

În numele administraţiei publice locale VĂ MULŢUMIM! Performerii de astăzi: Florin Teleanu, Ioan Daniel Savu, Valentin Gabriel Crăciun, Radu Gabriel Dinu, Maria Cătălina Şerban, Gabriel Chişulescu, Rodica Răcăşanu, Daniela Buturugă, Ginu Moga, Ioan Stanciu, Monica Zamfir.

Skip to content