Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ŞCOALA DE VARĂ ,,AER DE MUNTE”

Loading

În perioada 23 – 26 august 2018, municipalitatea morenară a organizat prima ediţie a Şcolii de vară – Tabără de creaţie şi educaţie nonformală la Tabăra Căprioara din Moroeni. Activităţile la care au participat cei 22 de tineri şi copii din Moreni sub îndrumarea a trei formatori specializaţi au fost: tradiţii şi meşteşuguri româneşti, art quilling, origami, caligrafie şi scriere stilizată, confecţionarea de obiecte din materiale reciclabile, educaţie nonformală, sport, mediu.

Pe parcursul celor patru zile, participanţii s-au implicat activ şi au dat dovadă de receptivitate, spirit de echipă, creativitate şi iniţiativă în desfăşurarea efectivă a activităţilor.

În urma evaluării finale a Şcolii de vară 2018, elevii au notat 100% în chestionarele specifice că au învăţat lucruri noi în această perioadă, vor mai participa la astfel de activităţi şi la alte activităţi comunitare pentru sprijinirea şi încurajarea tinerilor. De asemenea, evaluarea proprie a participanţilor asupra a tot ceea ce s-a întâmplat în cadrul Şcolii de vară arată că în proporţie de peste 90% întreaga desfăşurare a fost foarte bună şi bună.

Mai multe fotografii pe pagina de Facebook a instituţiei: https://www.facebook.com/primariamunicipiuluimoreni/

Sari la conținut