Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Spitalul municipal Moreni are de astăzi o nouă zonă de triaj epidemiologic

Loading

Spitalul municipal Moreni are de astăzi o nouă zonă de triaj epidemiologic. Este vorba despre un ansamblu de containere speciale care au intrat în dotarea acestei instituţii sanitare și de care va beneficia atât personalul medical din Moreni, cât și pacienții, prin sporirea gradului de confort al acestora.

Ansamblul de containere destinat trierii suspecților de SARS-CoV-2 a fost amplasat în curtea Spitalului municipal Moreni şi a fost finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Valoarea estimată a investiţiei: 334.000 lei. Construcția modulară în care pacienții urmează să fie primiți, înregistrați, testați și triați, în funcție de simptome, este racordată la curent electric și este dotată cu echipamente medicale şi instalații de climatizare.

Pentru a vedea cum a fost organizat circuitul pacienților și al suspecților de Covid 19, Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, însoţit de Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, de vicepreședinţii Luciana Cristea şi Antonel Jîjîie şi de Managerul Spitalului Moreni, Ileana Firoiu, a făcut astăzi o vizită la sediul unității medicale de la Moreni.

Sari la conținut