Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

UN NOU AN ȘCOLAR LA CLUBUL COPIILOR MORENI

Loading

Pe 1 octombrie 2014, Constantin Dinu, Primarul Municipiului Moreni, a participat la festivitățile prilejuite de deschiderea noului an școlar la Clubul Copiilor Moreni.
La eveniment au fost prezenți, alături de elevi, părinți și cadrele didactice, Oana Vlăducă, șef Cabinet al Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Daniela Călineț, director Palatul Copiilor Târgoviște, Niculae Constantin, comandantul Poliției Municipiului Moreni, Mugurel Enciu, reprezentant Garda de Mediu Dâmbovița și inventatorul Iustin Capră.
,,Educația este unul dintre pilonii importanți ai dezvoltării viitoare a copiilor și tinerilor din orice comunitate locală. Cu atât mai mult educația non-formală care este promovată de cluburile copiilor. Pe această cale, adresez felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice de la Clubul Copiilor Moreni pentru profesionalismul și devotamentul de care au dat dovadă întotdeauna. Fapt ce se reflectă în cele peste 70 de premii I obținute în ultimul an la nivel național și de celelalte trofee câștigate. De asemenea, vreau să reiterez că administrația publică municipală va fi întotdeauna alături de profesorii și de elevii de la Clubul Copiilor și îi va sprijini în toate activitățile viitoare”, a declarat Constantin Dinu, Primarul Municipiului Moreni.

Sari la conținut