Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ZILELE BIBLIOTECII MUNICIPALE 2017

Loading

Cea de a XIX-a ediţie a Zilelor Bibliotecii Municipale Moreni şi-a deschis pe 17 mai 2017 porţile cu momente inedite de muzică, teatru, prezentări de carte şi culturale. La eveniment au fost prezenţi Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, Oana Vlăducă, deputat şi membru al Comisiei de Cultură din Parlamentul României, Agnes Erich, director al Bibliotecii Judeţene I. H. Rădulescu, cadre didactice din localitate.

După cuvântul de bun venit al Dianei Beldiman, bibliotecar responsabil, şi mesajele transmise de invitaţi, publicul a asistat la activităţi cu un impact major în viaţa culturală locală şi pentru promovarea tinerelor talente: Rolul bibliotecii în viaţa omului modern (prezentare realizată de Vlăduţ Andreescu, metodist la Biblioteca Judeţeană), Teatrul Altfel (triptic dramatic alcătuit din piesele Chiriţa în provinţie, Un pedagog de şcoală nouă şi Scrisori fictive – prezentate de elevii clasei a VII-a C de la Şcoala Gimnazială nr. 4 Moreni), Firicel de cântec românesc (moment muzical prezentat de elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 3 şi Şcoala Gimnazială nr. 4), Întâlnirea cu scriitoarea Viorica Vlad-Ghica (prezentarea romanului Dora – Între două lumi), Cântec, joc şi voie bună (moment muzical prezentat de grupul vocal-instrumental Muguraşii Cricovului de la Şcoala Gimnazială nr. 1) şi Vernisajul expoziţiei de pictură Impresii din copilărie (în cadrul căreia au expus elevi de la instituţiile de învăţământ din localitate).

Zilele Bibliotecii Municipale Moreni vor continua pe 18 mai 2017, începând cu ora 09.45, cu noi activităţi cultural-educative.

Pentru mai multe informaţii şi fotografii puteţi accesa pagina de Facebook a instituţiei: https://www.facebook.com/primariamunicipiuluimoreni/

Sari la conținut