Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ZILELE MUNICIPIULUI MORENI 2015

Loading

Primăria municipiului Moreni și Consiliul Local Moreni organizează în perioada 18 – 21 iunie 2015 o serie de activități și acțiuni culturale, sportive și educative reunite sub egida Zilelor Municipiului.
Devenit o tradiție certă atât pentru localitate, cât și pentru domeniul de specialitate, Festivalul Național Concurs de Muzică Ușoară și Muzică Populară ,,Cununa Petrolului” și-a deschis porțile pentru cea de a VII-a ediție în perioada 18 – 20 iunie 2015. Nume consacrate ale vieții muzicale românești vor veni la Moreni în aceste zile, iar aproximativ 200 de copii și tineri din toată țara vor participa în concurs la secțiunile Grupuri vocal instrumentale pop-rock – creație, muzică ușoară, muzică populară – pe categoriile de vârstă 7 – 18 ani.
De asemenea, în perioada 18 – 21 iunie 2015 se va desfășura cea de a III-a ediție a Festivalului Național ,,Redescoperă Flacăra Petrolului”, festival care promovează tradițiile locale, folclorul, etnografia și arta contemporană. În cadrul acestui eveniment vor avea loc expoziții ale artiștilor morenari, concursuri pentru copii și spectacole.
Cea de a III-a etapă a Campionatului Național Individual al României la Endurocross se va desfășura sâmbătă, 20 iunie 2015, începând cu ora 10.00, în zona Sângeriș. Iar duminică, 21 iunie 2015, începând cu ora 10.00, va avea loc în zona Sângeriș Cupa Regională Sud la Motocross – etapa I.
Manifestările aflate sub egida Zilelor Municipiului se vor încheia duminică, 21 iunie 2015, cu spectacolul de muzică și dans ,,Redescoperă Flacăra Petrolului”, activitate care va începe la ora 16.00 în zona Sângeriș.

Skip to content