Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ZIUA COPILULUI LA MORENI. BUCURII PENTRU COPII. SURPRIZE. CONCURSURI. SPECTACOLE

Loading

În acest an, maratonul activităţilor organizate de municipalitatea morenară şi parteneri vor debuta pe 30 mai şi se vor adresa tuturor copiilor din localitate, programul diversificat şi noutăţile aducând din nou surprize pentru juniorii din Moreni.

Pe 30 mai, la ora 11.00, la Liceul Tehnologic Petrol se vor desfăşura concursuri specifice. Vineri, 31 mai, va fi o zi plină care va debuta la ora 11.00, la Şcoala Gimnazială nr. 4, cu ,,Festivalul Copilăriei”. De la ora 12.00, în Sala de Sport de la Şcoala Gimnazială nr. 1, se va desfăşura o nouă ediţie a spectacolului-concurs ,,Tip Top Minitop”, iar de la ora 17.00 vă aşteptăm în Parcul Central pentru spectacolul extraordinar ,,Zâmbet de copil” – susţinut de performerii de la Clubul Copiilor şi Şcoala Art Canto Morena.

Sâmbătă, 1 iunie 2019, de la ora 10.00, la Clubul Flacăra vor avea loc spectacole de teatru, muzică şi divertisment pentru copii reunite sub titulatura ,,Ceata lui Zâmbilici. Pe corabia veseliei”, iar de la ora 12.30 copiii vor putea participa la concursurile de desene pe asfalt şi role.

Sari la conținut