Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ZIUA COPILULUI LA MORENI – BUCURII PENTRU COPII

Loading

 

Surprize. Concursuri. Spectacole. Distracție. Teatru. Cântece. Dans. Fotografii cu personajele din desenele animate. Pictură pe față. Desene pe asfalt. Toate acestea în Parcul Central din municipiul Moreni de 1 iunie pentru toți copiii!
De Ziua Internațională a Copilului, municipalitatea morenară a pregătit un maraton de activități pentru a sărbători copilăria și copiii.
De la ora 11.00 începe spectacolul de teatru și animație BUCURII PENTRU COPII – susținut de Teatrul Junior din Târgoviște și Ceata lui Zâmbilici. Prilej cu care cei mici se vor întâlni cu personajele lor preferate din desenele animate, dar vor asista și la un spectacol de divertisment pregătit special pentru ei.
La ora 13.00 concursul de desene pe asfalt își așteaptă participanții, iar de la ora 14.00 copiii își vor arăta imaginația și talentul în cadrul atelierelor creative și interactive.
Ziua se va încheia magistral cu spectacolul de muzică ZÂMBET DE COPIL, susținut de la ora 17.00, de performerii Clubului Copiilor Moreni și ai Școlii Art Canto Morena.
 
#ZiuaCopilului #1iunie #Moreni #BucuriipentrucopiilaMoreni

 

Sari la conținut