Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ZIUA TINERETULUI LA MORENI

Loading

CUPA TINERETULUI LA HANDBAL

Pe 2 mai 2017, de Ziua Tineretului în România, Primăria municipiului Moreni în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Handbal Dâmboviţa a organizat Cupa Tineretului la Handbal, competiţie de junioare 2 care s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din localitate.
În urma meciurilor disputate, Trofeul a fost câştigat de Sportul Aninoasa. Locul I a fost câştigat de echipa Liceului Tehnologic Petrol Moreni la egalitate de puncte cu CSS Târgovişte (locul II), iar locul III a revenit ACS Kira Târgovişte.

La festivitatea de premiere a participat Constantin Tocan, viceprimarul municipiului Moreni, care le-a felicitat pe junioare pentru prestaţia din cadrul competiţiei şi pentru înclinaţia spre sport, devotamentul şi eforturile făcute în practicarea handbalului. De asemenea, viceprimarul municipiului Moreni a ţinut să le mulţumească antrenorilor şi tuturor factorilor implicaţi în formarea acestor tinere.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a instituţiei: https://www.facebook.com/primariamunicipiuluimoreni/?ref=bookmarks

Sari la conținut